متن این جوابیه که در اختیار نسل برهان قرار گرفته است به شرح زیر است:

اطلاع دارم رسالت اطلاع رسانی یعنی نقل حقایق و آگاهی بخشی به جامعه ولی وقتی مصاحبه صورت گرفته توسط آقای علی عظیمی را خواندم ، از جمع آوری این همه دروغ  و فشرده کردن آنها در یکی دو پاراگراف آن هم در آستانه ماه محرم و توسط کسانی که مدعی آتشین هیئت داری و هیئت گردانی و عزاداری برای سالار شهیدان هستند مرا شگفت زده کرد ؛ چون در تمام موارد دقیقا عکس صحبت ها واقعیت داشت .

1.       آقای عظیمی گفته اند : مسئولان فرهنگی دانشگاه مراسم عزاداری را خرافه و بی محتوا می دانند . این در حالی است که جز بنده مسوؤل فرهنگی دیگری در آن جلسه حضور نداشت و بقیه سایر اعضای شورای فرهنگی و دارای مسئولیت های دیگری بودند . پس چرا اولا همه مسئولان را مورد تهاجم و تهمت قرار دهیم  ؟ ثانیا اعضای شورا بحمد الله زنده و حاضرند ؛ در شورا مطلقا چنین تعابیری مطرح نشده و احتمالا این مطالب جزء باورهای خود ایشان بوده نه امثال بنده که یک عمر عزادار اباعبدالله هستیم . ایشان شاید دو روز در هیئت باشند و بروند ولی امثال بنده که روحانی هستیم تمام هستی مان از امام حسین (ع) است . در کشور حسینی ما کجاست کسی که بتواند منطق قاطع و جاودانه مکتب حسینی و پیروانش  و از جمله عزاداری ها را که عامل احیای نهضت حسینی و بلکه حافظ اسلام بوده را خرافه بنامد و زیر سوال ببرد ؟

2.       آقای عظیمی گفته بود : در جلسه نوزدهم شورای فرهنگی دانشگاه ارومیه تمام برنامه های عزاداری ارائه شده برای ماه محرم رد شدند. این در حالی است که کاملا برعکس گفته شده و همه درخواستهای هیئت های مذهبی به تصویب رسیده و این مصوبات توسط اعضای حاضر امضا شده و دوباره از طریق اتوماسیون اداری مراسلات به آنان ارسال گشته و برای همه اعضای شورا قابل رویت است  . سه مورد از درخواست های فوق مربوط به اجرای برنامه های فرهنگی هیئت ابوالفضل العباس (ع) و دو مورد مربوط به هیئت قائم (ع) و یک مورد مربوط به هیئت اباعبدالله الحسین (ع) بوده است . تنها یک مورد که فرم های درخواست برنامه ناقص بوده و اسم سخنرانان اعلام نشده بود تذکر داده شد که آن را پر نموده جهت تصویب به شورای فرهنگی عودت دهند . بنابر این چگونه همه درخواستهای هیئت های مذهبی رد شده است ؟  و یکی دو برنامه هم هزینه های بسیار بالایی برای مداحان نوشته بودند که تنها یک برنامه از شش برنامه فوق ،  بالغ بر 12 میلیون تومان می شد . اعضای شورا اعلام کردند که این همه هزینه آن هم عمدتا برای مداح با این همه مشکلات اقتصادی و سال اقتصاد و فرهنگ و اقتصاد مقاومتی تناسبی ندارد و پیشنهاد شد که از مداحان محلی و با هزینه کمتر دعوت شود تا کمی در هزینه ها صرفه جویی گردد .

3.       آقای عظیمی گفته اند : جلسه مراسمات عزاداری توسط مدیر فرهنگی دانشگاه ارومیه خرافه و بی محتوا خوانده شده است و به همین دلیل برنامه های ارائه شده تصویب نشده اند. این دو جمله تمام کلماتش دروغ است . در شورای فرهنگی تنها درمورد درخواستها بحث شد و چون  عنوان یکی از مراسم درخواستی دقیقا « طشت گذاری » نوشته شده  بود ؛  بنده عرض کردم این عنوان را اصلاح و به جایش برپایی مراسم عزاداری بنویسند  و گفتم چون این مراسم مربوط به اردبیلی هاست و در مناطق ما مردم با آن آشنایی ندارند مناسبت فرهنگی مطلوبی ندارد . واقعا آیا با آن همه حماسه و ایثار و رشادت و اندیشه والا و بزرگمنشی اباعبدالله و سبک زندگی متعالی قافله کربلا با آن همه پیام های زنده و انسانی و جهانی  ، ما می خواهیم آن هم در فضای دانشگاه و برای قشر فرهیخته تنها با یک طشت پیام رسان کربلا باشیم ؟  بنده از حضار مجلس و نماینده نهاد رهبری در شورا در باره کیفیت و محتوای برنامه طشت گذاری سوال کردم همگی اظهار بی اطلاعی کردند . مراسمی که اعضای شورای فرهنگی از محتوا و معنای آن بی اطلاع اند عموم دانشجویان چه تاثیر فرهنگی مثبتی خواهد داشت  ؛ علاوه بر این که مراجع مخصوصا آیت الله مکارم شیرازی در استفتائات خود (در جواب سوال 121 )اعلام فرموده اند:   « مراسم طشت گذاری بدعت است » . ائمه جمعه هم غالبا با این مراسم مخالفند و موافقان هم هیچ حجت شرعی ندارند و فقط سابقه 600 ساله این مراسم و ایرانی و اردبیلی بودن این مراسم را یادآوری می کنند که همه دقیقا دلیل نداشتن ریشه روایی و دینی آن است. چون برای سنتها ی مذهبی سابقه 1400 ساله و حد اقل 1200 ساله لازم است که به دوران اهل بیت برسد  نه سابقه  600 ساله و جدید .

4.       آقای عظیمی به اجرای پی در پی کنسرت های زنده موسیقی در دانشگاه اشاره کرده اند که به طور کلی در شش ماه گذشته تنها یک مورد اجرای موسیقی وجود داشته که آن هم مجوز فرهنگی داشته و جز آن مطلقا اجرای موسیقی صورت نگرفته  ؛ چه رسد به کنسرت های پی در پی . مجری آن موسیقی هم با این که از دانشجویان بسیار محترم و مذهبی و آبرومند دوره دکترای دانشگاه بود و غالبا سرودهای ملی وحماسی اجرا می کرد ،  به دلیل جنجال های عظیم حاشیه ای  به کلی کار موسیقی را رها کردند و رفتند .  

5.       آقای عظیمی گفته اند : هیئت های مذهبی عضو حقوقی شورای فرهنگی هستند ، در حالی که طبق آخرین قانون رسمی وزارت علوم مندرج در سایت درگاه فرهنگی(http://www.dnva.ir/bylaw?nid=4  ) تنها اعضای زیر عضو شورای فرهنگی محسوب می شوند و لا غیر  : 4ـ1ـ ترکیب اعضای شورای تخصصی فرهنگی و اجتماعی:  1. رییس موسسه به عنوان رئیس شورا؛ 2. مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در موسسه؛ 3. معاون فرهنگی و اجتماعی به عنوان دبیر شورا؛ 4. معاون دانشجویی؛ 5 . معاون آموزشی؛ 6 . مسئول بسیج اساتید؛ 7. دبیر مرکز هم اندیشی اساتید؛ 8 . یک عضو هیات علمی از میان سه عضو حائز رتبه برتر فرهنگی به انتخاب رئیس موسسه؛ 9. نماینده بزرگترین تشکل اسلامی دانشجویی (تشخیص بزرگترین تشکل با هیات نظارت بر تشکل‌ها است)؛ 10. مسئول بسیج دانشجویی (براساس قانون بسیج دانشجویی)؛ 11. نماینده هر تشکل رسمی ذینفع مرتبط با موضوع جلسه (با حق رای در جلسه مربوطه). البته در آنچه هم که آقای عظیمی بدان اشاره کرده (و ربطی به وزارت علوم ندارد ) تنها یک نفر به عنوان نماینده کل هیئت های مذهبی مطرح است نه نمایندگان همه هیئت ها .

6.       آقای عظیمی گفته : نمایندگان کانون های فرهنگی از طرف مسئولان دانشگاه به رسمیت شناخته نمی شوند و پیش از این هم معاونت فرهنگی دانشگاه سعی داشت بودجه هیئت ها را قطع کند . باید گفت : پس چگونه در همه جلسات و برنامه های ما این هیئت ها حضور دارند و این همه برنامه های متوالی هفتگی و ماهانه هیئت ها در گذشته تا حال با آن همه هزینه با چه بودجه ای اجرا شده است ؟ آیا به جز کمک معاونت فرهنگی بوده است ؟  از بهمن ماه سال گذشته تا کنون کدام برنامه فرهنگی هیئت ها بوده که از طرف معاونت فرهنگی به تمام و کمال استقبال نشده و هزینه اش کامل پرداخت نشده باشد ؟

          7.    در آخر ایشان به عنوان مدافع دین و باورها تهدید کرده اند که ایستادگی خواهند کرد باید گفت بسیار کار خوبی است ولی                با صداقت کامل و پیروی از منش اباعبدالله الحسین و جوانمردی حضرت ابوالفضل العباس و احیای فرهنگ متعالی عاشورا نه روش ها                و منش های مخالفان مکتب عاشورا .



,,,,